CASA ESQUINA DEL MAR - CASA ESQUINA DEL MAR -

Wake up to stunning ocean views and enjoy the feeling of being in the middle of the ocean front from the comfort of your own terrace!

 

CASA ESQUINA DEL MAR

Wake up to stunning ocean views and enjoy the feeling of being in the middle of the ocean front from the comfort of your own terrace!   CASA ESQUINA DEL MAR Wake up to stunning ocean views and enjoy the … Read More

Details

Required fields are followed by *
Reserve of 1 available accommodations.

CASA ESQUINA DEL MAR is available for selected dates.

Prices start at:

Gastenboek

Average rating on Booking.com /AirBnB:
4.7/5
Bij Casa Esquina del Mar is er op voorgaande reviews al uitgebreid weergegeven hoe het leven is aan de oceaan, en wat Carine en Filip hiervoor presteren. Het is inderdaad een uitzonderlijk verhaal. Bovendien moeten we nog even schetsen wat de invloeden zijn op je persoonlijk leven hier. Eerst en vooral, je wordt door het prachtige kader aangezet om eindelijk eens je voornemen tot joggen waar te maken. Je lichaam herademt. En je ontmoet steevast vriendelijke mensen met hun hondjes. Het is altijd mooi weer, en je eet op het terras, met de meeuwen die eens komen kijken. Voor de naturisten, op het terras ben je helemaal vrij van de morgen tot de avond. En de jacuzzi is daarbij helemaal top, lekker warm , en je geniet van een wijds zicht over de oceaan. Na een paar dagen wordt je verslaafd aan de immer durende bewegingen en geluiden van de golven. Ze spatten in grote witte wolken uiteen op de zwarte blinkende rotsen. En je stuurt dan uiteraard de meest spectaculaire foto’s naar het thuisfront. Uiteraard zijn wij ook gaan kijken bij andere projecten. En dan besluit je dat Casa Esquina del Mar echt TOP is.
Jacqueline Lebrocquy